Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto
Slogan
Slogan
Warning

 

Werkgevers > Werkwijze

 
 

 

 

Zoektocht

Voor Prikk is iedere opdracht een unieke zoektocht. Hierbij heeft Prikk 2 belangrijke troeven in handen: verworven kennis van de bedrijfscultuur bij de opdrachtgever en kennis van de branche. Prikk beschikt over een eigen netwerk en database met kandidaten. Daarnaast worden potentiŽle kandidaten opgespoord en actief benaderd. We richten ons op mensen die aan het werk zijn of weer aan het werk willen. Zij hoeven immers niet noodgedwongen een overstap te maken, maar kiezen bewust voor een nieuwe uitdaging.

Selectie

Prikk selecteert en informeert kandidaten en neemt hierbij de integriteit van alle betrokken partijen in acht. Prikk voert de eerste kennismakingsgesprekken en verschaft informatie over de  bedrijfscultuur en functie-inhoud voordat de kandidaten aan de opdrachtgever worden voorgesteld. De opdrachtgever ontvangt vervolgens een rapportage van de eerste gesprekken tussen de kandidaten en Prikk. Indien het gesprek tussen opdrachtgever en kandidaat succesvol verloopt, wordt het selectieproces afgerond met de ondertekening van een arbeidsovereenkomst. Na het verstrijken van de proeftijd vinden evaluaties met zowel kandidaat als opdrachtgever plaats. Uiteraard kan in overleg het proces worden aangepast aan de situatie.

Planning

Prikk heeft slechts enkele weken nodig voor het gehele proces van werving en selectie. Wij zijn in staat in korte tijd de markt te scannen, mensen te benaderen en gemotiveerde kandidaten te selecteren.

 

 
Facebook Twitter LinkedIn
Register Register
PriKK Werk in Mode
Helma van der Wilt
T 06 51 37 10 99
E info@prikk.nl
TweetUp TweetUp
Bezig met laden ..
Logon Logon
Om te kunnen inloggen en reageren op de vacatures, moet je ingeschreven zijn bij PriKK.
© 2011 Prikk werk in mode T 06-51371099 E info@prikk.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign www.buro80.nl |