Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto
Slogan
Slogan
Warning

 

Werkgevers > Wie is Prikk?

 
 

 

Samenwerken met Prikk?

 

Waarom Prikk?

1. Persoonlijke aanpak

U werkt altijd met dezelfde contactpersoon die zich via een quickscan verdiept in uw bedrijfscultuur. U hebt dus te maken met iemand die weet wat uw bedrijf bijzonder maakt en welke mensen passen bij uw visie, werkwijze én huidige medewerkers.

 

2. No-nonsense

Snelheid en duidelijkheid vormen belangrijke kernwaarden. Wanneer wij verwachten dat we u niet binnen de door u gestelde termijn van dienst kunnen zijn, zullen wij dit direct melden. Dit voorkomt tijdverlies.

 

3. Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Wij stellen alleen kandidaten aan u voor die in hoge mate matchen met het gewenste profiel. Wij controleren alle potentiële kandidaten op de door hen opgegeven competenties en ervaring. Ook een check van het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is een vast onderdeel van onze selectieprocedure.

 

4. Langdurige relatie

Een oppervlakkige relatie past niet binnen de bedrijfsfilosofie van Prikk. Het plaatsen van de juiste persoon op een vacature is slechts het begin van het traject dat we met elkaar uitzetten. Regelmatige evaluatiegesprekken behoren standaard tot onze werkwijze, zowel met kandidaten als opdrachtgevers.

Prikk werkt op een basis van ‘no cure no pay’: wij factureren enkel bij een geslaagde match.

 
Facebook Twitter LinkedIn
Register Register
PriKK Werk in Mode
Helma van der Wilt
T 06 51 37 10 99
E info@prikk.nl
TweetUp TweetUp
Bezig met laden ..
Logon Logon
Om te kunnen inloggen en reageren op de vacatures, moet je ingeschreven zijn bij PriKK.
© 2011 Prikk werk in mode T 06-51371099 E info@prikk.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign www.buro80.nl |