Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto
Slogan
Slogan
Warning

 

Werkzoekende > Werkwijze

 
 

 

 

Bemiddelingsprocedure

Wanneer je wilt dat Prikk voor jou gaat bemiddelen, neemt de recruiter jouw aanmelding in behandeling. Als jouw profiel aansluit bij een van onze opdrachtgevers nodigt zij jou uit voor een gesprek op een locatie bij jou in de buurt. Ook wanneer wij niks voor je kunnen betekenen ontvang je een reactie.

      

Prikk hanteert een efficiënte sollicitatieprocedure:

1.Je schrijft je in via de website en stuurt online je CV en motivatie in (klik op de button Inschrijven)

2.Of je stuurt een tweet naar @prikkwerkinmode dat je wilt solliciteren!

3.Vergeet ook niet om je linkedIn profiel te mailen/twitteren

4.Onze recruiter kan je vervolgens uitnodigen voor een oriënterend gesprek

5. Na een positieve uitslag van het eerste gesprek met de recruiter voer je een vervolggesprek met één of meerdere opdrachtgevers

6. Tot slot vindt er een afrondend gesprek plaats over de arbeidsvoorwaarden. Hierbij krijg je ondersteuning van onze recruiter.

 

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel Helma van der Wilt, tel. 06-51371099 of stuur een e-mail naar info@prikk.nl.

 

De Recruiter

Onze Recruiter zorgt ervoor dat jouw bemiddeling snel en vlekkeloos verloopt. Hieronder kun je kennismaken met jouw vaste contactpersoon.

  

Even voorstellen

“Ik ben Helma van der Wilt, sinds januari 2008 bij Prikk werkzaam als recruiter.

Detailhandel is mij op het lijf geschreven. Ik heb gewerkt als verkoopmedewerkster, bedrijfsleidster en later als vertegenwoordigster. Ik merkte bij de ondernemers met wie ik samenwerkte hoe moeilijk het is om gepassioneerde medewerkers voor de moderetail te vinden. Voor mij werd het een steeds grotere uitdaging daar een oplossing voor te bedenken. Ik had een studie Personeelswerk gedaan, maar daar nooit echt mijn vak van gemaakt. In Prikk zag ik de kans dat wél te doen. De zelfstandigheid, de uitdaging in mijn functie én de gezellige sfeer die mijn opdrachtgevers, kandidaten en wij van Prikk samen weten te creëren, zijn voor mij belangrijke drijfveren.

Tijdens de bemiddelingsprocedure ben ik het aanspreekpunt voor zowel kandidaten (jij?) als de opdrachtgevers.

Het is voor kandidaten tevens mogelijk een afspraak te maken in de avonduren. Wel zo handig voor degenen die overdag werken!”

    

Helma van der Wilt, recruiter. 

  

 
Facebook Twitter LinkedIn
Register Register
PriKK Werk in Mode
Helma van der Wilt
T 06 51 37 10 99
E info@prikk.nl
TweetUp TweetUp
Bezig met laden ..
Logon Logon
Om te kunnen inloggen en reageren op de vacatures, moet je ingeschreven zijn bij PriKK.
© 2011 Prikk werk in mode T 06-51371099 E info@prikk.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign www.buro80.nl |